« Tillbaka

Vi på kundtjänst pratar gärna HVO

16 februari 2016

Kundtjänst

 

Om försäljning är startmotor och företagsledning ratt, är nog kundtjänst smörjmedlet som får företagsmotorn att gå stadigt och orka köra länge. Vi är flera som dagligen arbetar med relationer och kundkontakter.

 

Sollebrunns Oljeservice AB har flera personer som varje dag både pratar med och träffar kunder. Vare sig det rör sig om frågor gällande diesel, eldningsolja, bensin, STARTA HVO 100 eller beställningar till systerbolaget STARTA AB försöker vi alltid lösa kundens problem på ett snabbt och effektivt sätt. Oscar Andersson är försäljningschef på Sollebrunns Oljeservice, och tillsammans med Per Junfors, Carina Gilborne och Anna Larsson ser han till att alla samtal besvaras.

–Jag lägger någon dag i veckan på möten. Då får man tillfälle att förstå vad vi kan göra ännu bättre. Att löpande träffa våra kunder för att diskutera och lyssna på hur de har det är nyckeln för att både skapa nya och behålla alla långa kundrelationer som vi har här, menar Anna Larsson.

– Allt handlar om att förstå och möta kundbehov. Sätta en pejl i en tank, skräddarsy fasta leveransscheman eller bygga en egen bränsleanläggning hos kunden. Vi har kunder som gör slut på 15 000 liter per dygn. Då gäller det att ha lösningar, beredskap och vara flexibel, säger Oscar Andersson.

– Det roligaste med att arbeta på kundtjänst är helt klart alla samtal med kunder. Man får bra relationer, blir spindeln i nätet internt och bygger upp en bra allroundkunskap eftersom alla typer av frågor dyker upp, förklarar Carina Gilborne.

Det sista halvåret har frågor om STARTA HVO 100 dykt upp allt mer frekvent. I somras sålde vi våra första kubik av det nya fossilfria bränslet, och sedan dess har försäljningen ökat stadigt. STARTA HVO 100 minskar koldioxidutsläppen med upp till 90 procent och är dessutom blandbart med vanlig diesel. På våra tankstationer i Vårgårda och Sollebrunn kan man sedan i höstas tanka STARTA HVO 100, och vi levererar även direkt till några av våra större kunder.

 

Anna säljer HVO
Anna Larsson svarar på kundernas frågor om HVO.

Carina säljer HVO
Carina Gilborne hjälper en kund som besöker kontoret i Sollebrunn.

 

Läs mer om STARTA HVO 100.

Läs var Bra Åkeri tycker om STARTA HVO 100.

Läs om första halvåret med STARTA HVO 100.

Läs om det nya och unika avtalet med Neste om STARTA HVO 100.

Ta kontakt med oss på kundtjänst för att få veta mer om STARTA HVO 100.