« Tillbaka

Jubileumsfesten blev en succé

4 december 2015

HVO_Strömberg

 

Torsdagen den 3 december arrangerade vi på Sollebrunns Oljeservice våran stora jubileumsfest som avslutning på jubileumsåret när företaget fyllt 50 år. Ett 80-tal gäster kom på besök för att njuta av både julbord och underhållning.

Efter att vd Anders Wängroth hälsat alla välkomna i foajén fick gästerna inleda kvällen med en tipspromenad. Den tog dem runt på lagret innan de fick ett glas i handen när de anlände till festlokalen på andra våning. Anders Wängroth utbringade en skål för Sollebrunns Oljeservice innan det var dags att ta för sig av maten på julbordet.

Måltiden avbröts ett par gånger, dels när Bjärke Lucia kom på besök och dels när det var dags att tillkännage vinnarna i tipspromenaden. Den innehöll nio frågor plus en utslagsfråga, och bland annat fick alla lära sig att STARTA HVO 100 minskar koldioxidutsläppen med 80-90 procent jämfört med vanlig diesel. Bäst av alla lyckades Anders Fogel och Ralf Larsson som båda hade alla rätt, men den senare gissade bättre på utslagsfrågan och tog hem förstaplatsen. Trea blev Maria Knutsson, och samtliga tre pristagare belönades med var sin 25 liters dunk av STARTA Avfettning, STARTA Spolarvätska eller STARTA Glykol.

Efter maten var det dags för kvällens underhållning. Den startade med att Anders Wängroth bjöd på liveversionen av jubileumslåten Genom fält slingrar väg, som han sjungit in på skiva tidigare under jubileumsåret. Sedan tog Per ”Tånga-Per” Johansson över och bjöd på både musik och komik innan The Rhythmeers äntrade scenen och spelade upp till dans. Några gäster testade lyckan på dansgolvet medan de flesta njöt av musiken, pratade och umgicks.

Vi på Sollebrunns Oljeservice är väldigt nöjda med kvällen och vill tacka alla gäster som kom och deltog på våran jubileumsfest.

 

HVO_välkommen

Tipspromenad på lagret.Tipspromenad på lagret.

Fråga_HVO

HVO_champange

Anders Wängroth hälsade alla välkomna.Anders Wängroth hälsade alla välkomna.

Julmat_HVO

julbord_HVO

Bjärke Lucia förgyllde kvällen ytterligare. Bjärke Lucia förgyllde kvällen ytterligare.

Vinnare. Anders Fogel och Ralf Larsson hade alla rätt på tipspromenaden.Vinnare. Anders Fogel och Ralf Larsson hade alla rätt på tipspromenaden.

Anders_sång_HVOAnders Wängroth sjöng jubileumslåten.

Tånga-Per lockade till skratt.Tånga-Per lockade till skratt.

The Rhythmeers avslutade kvällen. The Rhythmeers avslutade kvällen.

HVO_gran