Om försäljning är startmotor och företagsledning ratt, är nog kundtjänst smörjmedlet som får företagsmotorn att gå stadigt och orka köra länge.

Vi får hjulen att snurra

Vi är flera som dagligen arbetar med relationer och kundkontakter. Den del av företaget som är mest synligt utåt.

Genom hög kunskap och kontroll över hela kedjan från råvara till färdig produkt kan vi garantera både kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Personlig service och snabb support är en självklarhet.

service_personal2

Vi på Sollebrunns Oljeservice är ett sammansvetsat gäng som gör allt för att du som kund ska få snabb och säker leverans och den service och support du kan önska! Hela gänget finns på plats för att ge dig enkla kontaktvägar, hög flexibilitet, klara besked och snabba leveranser.

ANDERS WÄNGROTH – OM POSITIV DRIVKRAFTanders

År 2000 köptes företaget av Anders Wängroth. En sann entreprenör vars positiva drivkraft och målmedvetenhet gjorde honom till Årets Företagare 2008.

Genom engagemang, generositet och delegerat ansvar har Anders skapat ett starkt och intakt gäng. – Med medarbetare som trivs kommer det goda resultatet på köpet!

chaffor

”PERSONLIG SERVICE & GOD LOKALKÄNNEDOM ÄR STYRKOR SOM HELA GÄNGET I SOLLEBRUNNS OLJESERVICE DELAR OCH VÄRNAR OM”

OM KVALITET I ALLA LED

kund

Fredrik Blad är VD på Varaslättens Lagerhus sedan 7 år. En ekonomisk förening med 1900 lantbrukare som delägare.

– För att ha kontroll har vi eget åkeri och fyra spannmålsbilar som hämtar och levererar. Transport och logistik är A och O för vår verksamhet. Under skördetid måste vi hyra in ännu mer kapacitet för att klara topparna. En stabil partner för drivmedel är en viktig kugge i maskineriet.

Vår relation med Sollebrunns Oljeservice är trygg och väl inarbetad efter många års samarbete.