« Tillbaka

Garantiavtal på STARTA HVO 100

15 mars 2016


 Neste_HVO_4
Anders Wängroth och Oscar Andersson gläds åt det nya garantiavtalet.

 

Vi började sälja STARTA HVO 100 i somras. Nu tar vi nästa steg när vi presenterar ett garantiavtal som ger våra kunder en ännu större trygghet.

– Det känns väldigt bra att vi har fått till det här avtalet som ger en stor trygghet för våra kunder, säger Anders Wängroth, vd på Sollebrunns Oljeservice.

 

Anders Wängroth och försäljningschef Oscar Andersson arbetar ständigt för att utveckla försäljningen av STARTA HVO 100. Därför är vi glada över att nu kunna presentera ett nytt garantiavtal för de kunder som kör på STARTA HVO 100.

– Om ett fordon havererar på grund av STARTA HVO 100 kostar det inget för kunden utan vi står för hela kostnaden. Enda kravet är att vi har skrivit ett kundunikt avtal där vi godkänt kundens fordonspark. Vi kan erbjuda den här säkerheten för att vi tror så mycket på vårat högkvalitativa fossilfria bränsle, säger Anders Wängroth.

Det här avtalet understryker också att STARTA HVO 100 varit en succé sedan Sollebrunns Oljeservice startade försäljningen i somras. Antalet kunder som överger diesel till förmån för STARTA HVO 100 ökar stadigt, och tillsammans görs det en stor insats för miljön. STARTA HVO 100 minskar koldioxidutsläppen med mellan 88 till 90 procent jämfört med vanlig diesel.

 

Läs mer om STARTA HVO 100.

Läs vad en av våra kunder säger om STARTA HVO 100.

Läs om succén för första halvåret med STARTA HVO 100.

Kontakta oss för att få mer information om STARTA HVO 100.